14.3 C
Amposta

L’Entesa i Progrés per Roquetes confluirà amb Podem per les properes eleccions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“Portem quatre anys a Roquetes i volem continuar a la vida política, ja que hem fet una gran feina amb Josep Bertomeu. No hem decepcionat a qui ha confiat amb nosaltres, i pràcticament som l’única oposició dintre del consistori”, explica Joan Cunill, membre de l’Entesa Progrés per Roquetes.

La formació liderada per Josep Bertomeu es tornarà a presentar enguany a les eleccions, amb la novetat, que incorporaran el cercle local de Podem, conformat per més de 40 inscrits. Amb aquesta ampliació, l’EPR mantindrà sigles i anirà a buscar l’espai progressista del poble, que ara hauran de combatre amb un nou partit creat, Movem Roquetes.

“És una jugada deslleial en tota regla”, explica Bertomeu, qui recrimina a Movem Tortosa, de Jordi Jordan, que hagi donat suport a una candidatura independent a la d’ells, quan, segons Bertomeu, Movem i l’EPR pertanyen a la mateixa entesa municipal catalana, que es va formar fa uns anys amb els partits Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i En Comú Podem.

L’EPR declara que no critica que “la gent es mogui”, però veuen en aquests moviments un perill de fragmentació del vot i de perdre la representació local d’esquerres, que per primer cop es va guanyar fa quatre anys. Això no vol dir, que descartin negociar amb ells: “A Movem Roquetes hi ha gent sense adscripció política, però també gent que va anar amb nosaltres fa quatre anys, i han tirat pel dret”.

Ara Entesa i Podem aniran plegats per guanyar-se l’electorat a Roquetes, i aspirar a ser el partit de l’esquerra plural en el poble.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -