14.3 C
Amposta

L’empresa Enel sol·licita l’autorització per construir un parc eòlic a Batea amb onze aerogeneradors i 49 MW de potència

El Departament d'Acció Climàtica sotmet a informació pública la petició del projecte

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La multinacional Enel Green Power España, S.L.U. ha sol·licitat l’autorització per construir la central eòlica la Fontcalda, a Batea (Terra Alta), i de la seva infraestructura d’evacuació, situada als termes municipals de Batea, Caseres, Gandesa, Corbera d’Ebre, la Fatarella i Ascó (Ribera d’Ebre). El projecte preveu onze aerogeneradors, amb una potència total instal·lada de 49 MW. A més, els molins tindran tres pales, amb un diàmetre de 170 metres de longitud i una alçada de boixa de 115 metres, i les seves línies soterrades d’interconnexió a 33 kV. El Departament d’Acció Climàtica ha publicat aquest dijous al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) que sotmet a informació pública la seva sol·licitud.

Concretament, se sotmet a informació pública l’autorització administrativa prèvia, autorització administrativa de construcció, autorització del projecte d’actuació específica d’interès públic en sòl no urbanitzable i avaluació d’impacte ambiental del projecte del parc eòlic de generació d’energia elèctrica, sobre terreny en sòl no urbanitzable. Aquest projecta la seva infraestructura d’evacuació, línies soterrades a 33 kV, subestació SET Fontcalda 220/33 kV i la línia aèria d’alta tensió 220 kV, la qual tindrà una longitud de 29,94 quilòmetres. El pressupost de la central eòlica suma 47.388.702,51 euros.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -