14.3 C
Amposta

L’economia des d’una perspectiva de gènere, a l’Aula Magna del campus Terres de l’Ebre de la URV

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La XXII Trobada d’Economia de les Terres de l’Ebre analitzarà la situació actual de les dones a l’economia a través de coneixement i experiències per tal d’assolir un món més just per a totes i tots. El dimecres 20 de novembre tindrà lloc la xerrada “L’economia des d’una perspectiva de gènere” a les 11.00 h al campus Terres de l’Ebre de la URV.

La incorporació de les dones al mercat de treball és encara un fenomen recent des d’una perspectiva històrica. Actualment, ens trobem que tot i que la taxa d’activitat femenina ha crescut les darreres dècades, encara presenta a finals d’aquest 2019 un gap de 9,3 punts respecte a la masculina. La bretxa salarial, el sostre de vidre són alguns dels problemes que encara queden per resoldre.

Aquesta trobada s’estructurarà enguany al voltant d’una conferència, Género y el rol de las mujeres en la economia, a càrrec d’ Antonio Osorio, Professor agregat del Departament d’Economia de la URV al Campus Terres de l’Ebre; i una taula rodona titulada Dones i Economia, moderada per Xavier Farré, sotsdirector del Campus Terres de l’Ebre; i en la qual hi intervindran Dolors Puigjaner, professora titular del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques URV; Anna Sardà, baixista del grup Roba Estesa; Marcel·la Otamendi, representant de Terres de l’Ebre al comitè executiu Dones del Món Rural; i Sonia Mateo,  presidenta de l’Associació de Dones Emprenedores de Tarragona.

Inscripcions a cte@urv.cat. Cal indicar nom complert, DNI i títol de l’activitat. Es lliurarà certificat d’assistència.

Redacció – J. V.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -