14.3 C
Amposta

L’Ebre registra gairebé el doble de casos de Covid-19 que la setmana anterior

Malgrat l'augment dels positius dels darrers dies, cauen a la meitat els ingressats per Covid-19 en un mes a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La pandèmia a les Terres de l’Ebre va en augment, com també ho està fent a la resta de Catalunya. Malgrat això, segons el portal web dadescovid.cat, actualment hi ha 10 persones ingressades amb Covid-19 a les Terres de l’Ebre, cap a l’UCI. Això és la meitat que fa un mes, ja que el 28 de març hi havia 23 ingressats, dos dels quals estaven a la unitat de crítics.

Aquest mes d’abril no s’ha registrat cap mort per coronavirus a l’Ebre, al març van morir quatre persones i al febrer set. En total, des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut 244 defuncions. Pel que fa a les dades generals, la pandèmia va en augment perquè la velocitat de contagi (Rt) és superior a l’1, d’1,53, per sobre que la setmana anterior quan era de 0,87. El risc de rebrot és de 337 punts, 167 punts més que fa una setmana. Del 19 al 25 d’abril es van registrar 283 casos de Covid-19, gairebé el doble que la setmana anterior, 126 positius més (+45%).

Vacunació Terres de l’Ebre

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -