14.3 C
Amposta

L’auditori Felip Pedrell amplia les activitats vinculades amb les obres teatrals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El teatre auditori Felip Pedrell estrena aquesta setmana una nova línia d’activitat al voltant de la cartellera escènica de Tortosa, ideada per potenciar l’experiència de viure l’espectacle en primera persona, fomentar la participació dels espectadors en la vida del nostre equipament i fer créixer l’interès per la nostra cartellera escènica.

El projecte naix amb la voluntat de convertir-se en un Fòrum de l’Espectador on les entitats i el públic puguen formar part d’un projecte obert i participatiu. Les activitats es desenvoluparan principalment el mateix dia dels espectacles, prioritàriament després de la funció.

Les propostes seran anunciades al web del teatre www.teatreauditoritortosa.cat i a l’agenda cultural. Consistiran en presentacions, conferències i trobades amb els intèrprets i directors, classes magistrals, assajos oberts, etc.

La primera trobada del Fòrum de l’Espectador tindrà lloc divendres 8 de novembre a les 20.30 h amb la conferència–col·loqui Vaselina: Autoria Contemporània. Risc i Compromís a càrrec de Joan Negrié, traductor i intèrpret de l’espectacle Vaselina, que farà en la reflexió sobre l’obra de Gabriele di Luca i la necessitat del compromís a l’escriptura teatral contemporània.

La durada prevista se situa al voltant de la mitja hora i tindrà lloc a la sala petita del TAFP. L’accés és gratuït per a les persones que tinguen l’entrada per a l’espectacle.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -