14.3 C
Amposta

L’auditori Felip Pedrell acollirà el concert de Nadal de la banda de Tortosa a benefici de Creu Roja

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Per tercer any consecutiu, la Banda Municipal de Música de Tortosa i Creu Roja Tortosa col·laboraran per fer possible el concert solidari de Nadal. El recital tindrà lloc el dissabte 28 de desembre a les 19 h a l’auditori Felip Pedrell, i tots els beneficis que es recapten serviran per desenvolupar els projectes que Creu Roja presta relacionats amb el jovent: els d’atenció a la infància hospitalitzada, els de reforç escolar o el servei socioeducatiu de 0 a 3 anys. Així ho ha detallat aquest dijous, durant la presentació, el president de Creu Roja a Tortosa, Josep Anguera, que ha fet una crida a la col·laboració de la ciutadania per esgotar les entrades disponibles: “esperem que no càpiga ningú més a l’auditori i que s’haja de quedar gent fora sense poder entrar”, ha apuntat.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Ximo Martorell, també ha convidat tothom a sumar-se al concert solidari ja que “ofereix una molt bona oportunitat per gaudir amb l’actuació de la Banda Municipal de Música de Tortosa, que ens té acostumats a un gran nivell, al mateix temps que ajudem a fer possibles projectes que s’adrecen a col·lectius amb menys recursos”, ha recordat.

Pel que fa al repertori, el director de la banda, Juanjo Grau, ha explicat que seguirà les línies dels dos últims anys. Hi sonaran nadales, també alguna adaptació dels temes continguts al disc de La Marató de TV3 i, davant la proximitat del Cap d’Any, també hi inclouran valsos i polques que evocaran el tradicional concert que es fa tots els anys l’1 de gener. La ‘Marxa Radetzky’ sonant a l’auditori Felip Pedrell serà un dels moments culminants del concert. A més de la banda, el recital també comptarà a la participació de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, així com del conjunt instrumental.

El donatiu per poder accedir a veure el concert és de 5 euros. Es poden adquirir de manera anticipada en quatre punts: a l’assemblea local i llar d’infants de Creu Roja a Tortosa, de 9 a 18 h; al Centre de Reconeixements Mèdics (av. Catalunya), de 9 a 13 h; a la cafeteria Bombó (c. Teodor Gonzalez), i a l’Escola Municipal de Música, dilluns i dimecres de 18.30 a 19.30 h.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -