14.3 C
Amposta

L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre celebra amb èxit la seva presentació al Perelló promocionant la riquesa culinària local

Celebració exitosa de la presentació oficial de l'Associació Gastronòmica de les Terres de l'Ebre al Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre celebra amb èxit la seva presentació oficial al Perelló. L’esdeveniment, que va tenir lloc el divendres 7 de juliol als jardins del Restaurant Censals, va reunir una gran afluència de participants i va ser tot un èxit. Durant la presentació, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer els fundadors i membres de l’associació, així com de gaudir d’una selecció de plats tradicionals que representen la riquesa culinària de les Terres de l’Ebre.

Els plats van ser maridats amb vins de les D.O. de la zona, creant una experiència gastronòmica única. L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre s’enorgulleix de presentar la seva feina i de compartir la seva passió per la cuina de proximitat. Amb aquest esdeveniment, s’ha iniciat una nova etapa per a l’associació, que té com a objectiu promoure i preservar la riquesa culinària de la comarca.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -