14.3 C
Amposta

L’Associació d’Hostaleria ha presentat a la Cambra de Comerç de Tortosa la Guia Gourmet

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat avui dimecres 24 de juliol a la Cambra de Comerç de Tortosa, la única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; del Sr Xavier Braña, vicepresident de l’AEHT i responsable de comunicació; i del Sr. Héctor Roda, membre de la junta de l’AEH Terres de l’Ebre.

La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Des de fa 42 anys l’AEHT ha fet i segueix fent costat al sector de la restauració a la província de Tarragona, però trobàvem a faltar una guia com aquesta que recopilés i donés visibilitat a les diverses opcions gastronòmiques de la província; comenta Pintado. 

La Guia Gourmet es conceb des de l’Associació d’Hostaleria com un recull exhaustiu, necessari i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets íntims de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret.

Aquesta és una guia que representa la diversitat del territori a través de la seva gastronomia perquè les especialitats que ofereixen els seus restaurants són infinites. I neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que faciliti la descoberta de bars i restaurants de la província i que informi i aconselli sobre les diverses opcions disponibles.

Hem de treballar perquè es reconegui el nostre territori no només per les platges, el clima i els establiments sinó que el client vingui pels seus restaurants, explica Pintado.

El president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha defensat també la representació i presència de l’associació arreu del territori i per aquest motiu avui la guia s’ha presentat oficialment a les Terres de l’Ebre.

Durant la presentació de la guia, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de Francesc Faiges, president de la Cambra de Comerç de  Tortosa regalant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província, del president de la Diputació i de l’alcalde de Tarragona.

Els més de 9000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

Descarregueu-vos aquí la Guia Gourmet AEHT 2019

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Riba-roja pinta mobiliari urbà amb colors de l’arc de sant Martí per reivindicar els drets del col·lectiu LGBTIQ+

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i l’Associació de Joves La Txavalada es van sumar ahir a la campanya de l’Orgull 2020,...

Tortosa arranja el ferm del passeig de les bicicletes, al parc Teodor González

Aquest dimecres al matí han començat els treballs d'arranjament del ferm del passeig de les bicicletes, situat al parc Teodor González de Tortosa. Les...

La granota toro es torna a veure al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Personal tècnic del Parc Natural del Delta de l’Ebre ha confirmat la presència de granota toro (Lithobates catesbeianus), després de dos anys sense cap...

Comença una campanya per promoure els ports com a espais a l’aire lliure i segurs per al turisme de proximitat

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha dissenyat una campanya promocional amb l’eslògan “Viu els ports”, que mostra els ports com a instal·lacions preparades,...

Aigües de Tortosa idea i implanta un sistema per detectar el coronavirus a les aigües residuals

Una xarxa de punts de captació d'aigües residuals, situats a diferents llocs de Tortosa, permetrà detectar de manera precoç la presència de casos de...
- Anunci -
- Anunci -