14.3 C
Amposta

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’incorpora a l’AEHT

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Juani Piñana, presidenta d’ADELA, ha presentat al costat de Francesc Pintado, president de l’AEHT, i de l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, l’acord de vinculació de dues entitats unides per primer cop amb l’objectiu d’enfortir i representar el sector hostaler a l’Ampolla sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per ADELA fins al moment. Amb la constitució d’aquesta nova associació, l’AEHT segueix amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori.

La nova associació està formada per una junta que aglutina a alguns dels establiments més destacats de l’Ampolla. L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’uneix amb AEHT “per enfortir el sector i articular-lo a la província”, com comenta Francesc Pintado. “Esperem poder convèncer a Tortosa, Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita… Units som més forts i Terres de l’Ebre s’ho mereix”.

Com ha comentat Juani Piñana, presidenta de l’ADELA: “Quan més gran sigui aquesta associació, quan més socis tingui; més força aconseguirem i més lluny arribarem”. I ha volgut recordar el moment que està vivint el sector: “El sector de l’hostaleria ha estat molt afectat per la pandèmia. És per això que ara més que mai, és necessari donar veu i força al nostre col·lectiu i quina manera millor que fer-ho units per poder defensar els nostres interessos”. Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, ha remarcat que “el turisme és el nostre potencial i la gastronomia és un dels nostres puntals. Farem tot el possible perquè aquesta associació pugui tirar endavant”.

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’alcalde de l’Ampolla, posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació provincial que ja compta amb més de 700 socis.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -