14.3 C
Amposta

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta estrena uniforme

L'Ajuntament ha destinat una partida de 6.000 euros per renovar la vestimenta dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta ha estrenat uniforme. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, destacava que “l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil és una de les entitats més participatives de la ciutat”, mentre que la regidora de Governació, Iris Castell, agraïa la col·laboració del voluntariat: “És una forma més de dignificar la tasca que fan de forma voluntària i altruïsta, amb més de 25 anys al servei de ciutat”. L’equipament ha tingut un cost de 6.000 euros.

En els últims anys s’ha incrementat la dotació destinada a Protecció Civil. L’any passat, el cos de voluntaris estrenava dos motocicletes i un hospital de campanya per donar servei als diferents esdeveniments d’Amposta.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta dona suport a la Policia Local en la regulació del tràfic en actes locals i s’encarrega de l’atenció bàsica de primers auxilis, entre altres funcions en l’organització dels actes culturals i esportius de la ciutat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -