14.3 C
Amposta

Lara Serrano: De l’economia al món de la moda, una ampostina que fusiona tradició i modernitat en la seva marca Laretta

El camí inesperat de Lara Serrano: De l'economia a la moda sostenible amb Laretta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Lara Serrano és una jove de 25 anys originària d’Amposta apassionada per la moda, el patinatge i la música. Tot i que els seus estudis estaven relacionats amb l’economia, va decidir seguir la seva passió per la moda i embarcar-se en una nova carrera professional. Actualment, és fundadora de la marca Laretta, que fusiona tradició i modernitat amb un enfocament en l’artesania i la producció local sostenible.

La redacció d’Imagina Ràdio hem pogut parlar amb ella per conèixer més personalment la seva trajectòria:

– Primerament, per a la gent que no et coneix, qui és Lara Serrano?
Lara Serrano és una noia d’Amposta de 25 anys a la que li encanta la moda, el patinatge i la música. Apassionada per tot allò que li agrada i fa. Sempre amb projectes entre mans i sempre lluitant per aconseguir els seus somnis.

– Com va sorgir el teu interès per la moda?
Realment jo sempre havia tingut molt d’interès pel món de la moda, seguia les passarel·les i m’agradava estar al dia de les tendències. Tot i això, mai havia usat una màquina de cosir ni sabia que era un patró. Quan vaig decidir començar en aquest món no sabia si realment m’agradaria o sem donaria bé i la veritat és que no canviaria res del que he fet fins ara.

– Els teus estudis no tenen res a veure amb la moda, com has fet aquest pas?
Tot i que vaig estudiar economia i un posterior màster en assessoria fiscal, després de la pandèmia vaig decidir fer un canvi de rumb professional i em vaig matricular al màster de disseny de moda de IED.

– Com descriuries l’essència de Laretta?
Laretta és una marca que intenta fusionar la tradició amb la modernitat. Aposta per l’artesania i també per la producció local i sostenible.

– Quines mancances creus que tenim al territori en l’àmbit de la moda?
Crec que al territori, tenim molt de talent i molt de potencial. La gent cada cop està més formada, però moltes vegades és complicat trobar oportunitats aquí baix. També crec que molts cops fa falta més difusió de les gestes de la gent nascuda al delta, ja que hi ha molta gent amb coses a contar i molts cops la majoria no coneixem.

– Quin missatge donaries a la gent que vol començar en aquest sector?
Crec que és molt important la formació. Tenir una bona base tècnica crec que dona molta llibertat a l’hora de crear. També és molt rellevant el treball i la constància i també que la gent confie en ells mateixos i que defensen les seues idees fins al final.

– Quins són els teus objectius? Tens algun projecte en ment?
A llarg termini el meu objectiu és poder viure d’això i poder fer créixer la marca. Ja tinc nous projectes en mans tot i que encara no puc desvelar res, però no tardaran a sortir.

– Per acabar, com som una ràdio musical ens agradaria saber quina és la teua cançó preferida i perquè?
Crec que per a mi és impossible escollir una sola cançó. M’encanta tota la música i estils molt variats. Més que la meua cançó preferida m’agradaria mencionar la cançó Tonades de Bres de Marala que va ser la cançó que va tancar la desfilada de 080 i avui en dia encara m’emociona quan l’escolto.

Redacció- Xavi Llambrich

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -