14.3 C
Amposta

L’aparcament de l’Hospital de Tortosa es construirà abans d’iniciar la reforma del centre

Salut preveu licitar les dues actuacions de forma consecutiva per complir els terminis previstos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Generalitat licitarà la construcció del nou aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta aquest mes d’octubre amb l’objectiu d’executar l’actuació els pròxims mesos i poder emprendre les obres de reforma del centre a partir de l’agost de l’any vinent. Així ho ha anunciat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, qui ha precisat la voluntat del Departament de Salut de licitar consecutivament aquesta reforma, el pròxim mes de novembre, per complir els terminis previstos. Salvadó ha explicat que el Govern ja disposa del pla funcional per materialitzar l’actuació i que l’Ajuntament de Tortosa “avança” de forma paral·lela en la preparació dels terrenys que han d’albergar el futur nou hospital.

Durant el Consell de Direcció de l’Administració de la Generalitat a les Terres de l’Ebre d’aquest dimarts al matí s’ha abordat també el reforç a “curt termini” de les línies de bus Alcanar-Tortosa i l’Ametlla de Mar-Tortosa per donar resposta a l’elevada demanda. Salvadó ha explicat que s’incrementaran freqüències abans de finalitzar l’any, si bé no ha concretat en quina mesura.

El delegat del Govern també ha reconegut, sense aportar xifres concretes, que durant aquesta campanya les denúncies dels productors pels robatoris de garrofes han pujat considerablement. Un fet, ha apuntat, que ajuda els cossos policials i l’administració a actuar i prevenir aquests fets, també amb inspeccions als catorze magatzems acreditats com a compradors o el control de la quantitat màxima produïda per finca -5.000 quilos per hectàrea. Segons ha recordat, enguany ha confluït la bona collita, els preus elevats i l’avançament de la campanya.

Reunió del Consell de Direcció de l’Administració de la Generalitat a les Terres de l’Ebre a Tortosa. ACN

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -