14.3 C
Amposta

L’AP-7 serà gratuïta a partir de l’1 de gener de 2020

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La gratuïtat de l’autopista AP-7 des d’Alacant fins a Tarragona, per a tota mena de vehicles, serà una realitat a partir de l’1 de gener de 2020. Fins ara ja ho era per als turismes al seu tram per l’Ebre.

“Els socialistes de l’Ebre ens sentim satisfets per aquesta mesura tan necessària per millorar les infraestructures del territori que farà més competitives les nostres empreses pel transport de les seves mercaderies, a part evidentment de descongestionar el trànsit de tots els vehicles i tenir una via ràpida gratuïta. L’Estat assumeix el cost de conservació i manteniment de la mateixa que ja s’ha adjudicat per un valor de 129 milions d’euros en 5 anys com a prova evident de què serà una realitat el pròxim any”, ha afirmat Manel de la Vega, primer secretari del PSC.

També està previst l’agost del 2021 fer realitat l’aixecada de barreres del tram de l’AP-7 entre Tarragona i la Junquera, així d’aquesta manera tot el tram de l’AP-7 per Catalunya serà gratuït. L’AP-2 del Vendrell a Saragossa també està previst l’agost del 2021 que és quan s’acaba la concessió d’Abertis.

Un altre aspecte a considerar és que a conseqüència d’aquests alliberaments de peatges s’estudiarà la distribució de demanda de trànsit i per determinar les millors solucions per les actuacions que es fan per acomodar la demanada en la xarxa de carreteres de l’Estat tenint en compte els enllaços existents i si cal fer-ne de nous.

Així mateix, pel que fa a les infraestructures ferroviàries d’aquí poc, diuen els socialistes, es veurà reduït en 28 minuts el temps del trajecte entre les estacions de Tortosa i l’Aldea a Barcelona perquè es posarà en marxa la variant de Vandellòs.

Redacció –  J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

1 COMENTARI

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -