14.3 C
Amposta

L’Antic Molí d’Ulldecona dona 700 menús als professionals sanitaris de les Terres de l’Ebre

L'espai gastronòmic, molt conegut per esdeveniments com les bodes, està obert oferint menú diari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’espai gastronòmic i restaurant Antic Molí, situat al quilòmetre 10 de la carretera entre Ulldecona i La Sénia ja ha obert les seues portes i està intentant reflotar i superar les conseqüències del confinament provocat per la Covid-19. Primer de tot, per agrair la feina dels professionals sanitaris de les Terres de l’Ebre que han estat al capdavant de la pandèmia en els moments més durs l’Antic Molí va donar 700 menús.

El restaurant obre divendres i dissabtes de 13 a 16 h i de 20.30 a 23 h; diumenges, dimarts, dimecres i dijous de 13 a 16 h; els dijous a la nit obre per a grups de màxim 10 persones amb reserva prèvia. El correu electrònic i telèfon són els següents: 977 57 08 93 i anticmoli@gmail.com.

Vicente Guimerà és el xef i artífex de l’Antic Molí d’Ulldecona, des que va obrir les portes el 2004. En 2017 va rebre la seua primera Estrella Michelin i el 2016 va ser nomenat Cuiner de l’Any de Catalunya per La Vanguardia i el Fòrum Gastronòmic. Destacar la seua especialització amb el producte de proximitat de la galera, treball que ha culminat amb la publicació del llibre La Galera per l’editorial Planeta.

Aquests premis són el reconeixement d’un treball aferrissat dia a dia i una superació que sempre ha estat l’horitzó de la seua visió d’empresari i cuiner. És també el reconeixement d’un gran equip, format per cuiners i cambrers, que ja són una família i, evidentment, també és el reconeixement a una trajectòria davant els fogons d’una família de tres generacions.

La seua cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i compromesa amb el territori i els seus productors. Des de 2016 pertany al moviment Slow Food i Km0. L’estil gastronòmic de Vicent Guimerà és la pràctica de les últimes tècniques i tendències, dutes al terreny d’autor i amb el respecte al producte i el saber fer de la tradició. Des de 2008 dedica un menú monogràfic anual a la galera, crustaci que reivindica com a producte d’alta gastronomia per on va, especialment al Galera Tour i que l’ha dut a ser conegut com el xef de la galera.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -