14.3 C
Amposta

L’ANC convoca concentracions a 3 municipis de les Terres de l’Ebre per la Diada de l’11 de setembre

Tortosa, La Ràpita i Flix, les tres convocatòries de l'ACN per la Diada de l'11S

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha preparat juntament amb Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) un seguit de mobilitzacions repartides en 107 punts de territori per celebrar la Diada de Catalunya que es combinaran amb una virtual. Les concentracions tindran un aforament de 48.000 persones i caldrà inscripció.

A les Terres de l’Ebre els tres municipis on s’han programat concentracions són a Tortosa, Sant Carles de la Ràpita i Flix. A Tarragona hi ha programades dues concentracions: una a la Subdelegació del Govern a la plaça Imperial Tarraco i una altra a la delegació d’Economia i Hisenda a la Rambla Nova. A Reus es farà al passeig Misericòrdia. També hi ha convocatòries al Vendrell, Valls i Cambrils.

Aquells que no puguin inscriure’s a l’acte o que per motius sanitaris, no vulguin o no puguin participar en les concentracions, l’entitat ha demanat que la gent surti als seus balcons a les 17.14 hores.  Per poder dur a terme mobilitzacions a Catalunya, aquestes seran estàtiques i mantenint una distància de seguretat de dos metres, s’haurà de portar mascareta i el rentar-se les mans.

Cartell de la concentració de l’ANC a Tortosa per la Diada de l’11 de setembre

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -