14.3 C
Amposta

L’ampostí Xavi Drago presenta el seu documental “Mi primera letra”

El documental té una durada de 50 minuts i narra el viatge a Rajasthan per tirar endavant l'objectiu de construir una escola per als nens i nenes d'una de les castes més baixes del país

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 21 de maig, l’ampostí Xavi Drago presenta el seu documental “Mi primera letra” en format digital, després de l’èxit de la preestrena al Teatre Municipal d’Alameda a Tarifa. El documental narra l’última experiència a l’Índia de la fundació Happy Inside de Tarifa, per visitar el municipi natal de la fundadora de la fundació, Virginia Toledo.

Xavi Drago, que compta amb una remarcable trajectòria darrera la càmera, va sumar-se a aquest projecte audiovisual solidari gràcies a estar al capdavant de la productora ampostina Moüle.

La proposta col·laborativa engegada el passat mes de novembre des de la seu de la fundació a Tarifa i fins a Rajasthan (Índia), busca aconseguir el repte més important fins avui, que és construir una escola per als nens i nenes d’una de les castes més baixes del país, anomenats “els intocables“.

Virginia Toledo i Xavi Drago. 2024.

El documental té una durada de 50 minuts i narra precisament aquest viatge per tirar endavant l’objectiu de construir una escola en aquesta zona. A més, durant els 25 dies que estan vivint aquesta experiència, el grup es veu immers en multitud de problemàtiques que fan més difícil el camí.

Pròximament, aquest també es projectarà en un esdeveniment cultural a Amposta, però a partir del 21 de maig estarà disponible en aquest enllaç.

Cartell del documental “Mi primera letra” de Xavi Drago

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -