14.3 C
Amposta

L’Ampolla promou una campanya de seguretat viària a l’escola Mediterrani

Les sessions s'emmarquen en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori amb l'objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i segura

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla ha dut a terme una campanya de seguretat viària a l’escola Mediterrani del municipi amb l’objectiu de sensibilitzar a l’alumnat sobre que les infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com per intentar reduir l’accidentalitat a les vies urbanes. Les sessions estan conduïdes per un agent de la Policia Local degudament format com a monitor de Seguretat Viària i consisteixen en diferents activitats formatives adequades a cada edat.

Els cursos està previst que s’imparteixin fins a finals del mes de maig i estan adreçades a tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 6è de primària. La campanya formativa, emmarcada en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori, ha estat presentada al centre escolar per l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i pel director de l’escola, Joan Carles Ferrer.

Programa de seguretat viària

Aquesta campanya forma part del conjunt d’activitats programades per l’Ajuntament de l’Ampolla i la Policia Local del municipi per a promoure una mobilitat més sostenible i segura. La intenció és que aquestes sessions formin part de manera continuada del sistema formatiu de l’escola Mediterrani de l’Ampolla.

Aquest és un dels blocs principals d’intervenció del Pla de Seguretat Viària de l’Ajuntament de l’Ampolla, el qual tracta sobre els sistemes de retenció infantil al vehicle, la utilització dels sistemes de seguretat passiva i la mobilitat dels vianants a la via pública per a un entorn segur.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -