L’Ampolla celebrarà aquest diumenge, 22 de setembre, la XXIII Festa de la Sega, que tindrà lloc al port pesquer del municipi des de les 11:00 h i fins a les 13:30 h. Una celebració emmarcada en el context de les XXV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Ampolla, un esdeveniment que reafirma l’Ampolla com un dels referents gastronòmics del Delta.
Com cada any, el port es convertirà en un autèntic sequer per poder presentar als visitants el procés tradicional de transformació de l’arròs, des de la sega fins a l’ensacat.
La festa estarà acompanyada per la música tradicional del Delta, amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d’Anguila.
Durant tot el matí, els assistents podran tastar les diferents varietats del producte estrella de la terra cuinat de diferents maneres com: una paella marinera, arròs negre o baldanes d’arròs entre altres delícies. També es podrà fer un tast de diferents postres i dolços fets amb arròs.
El tiquet de degustació es podrà adquirir al mateix recinte per 3 euros i inclourà un tipus de plat. A més, hi haurà servei de barra.
Les jornades es duran a terme del 21 de setembre al 13 d’octubre, i els preus dels menús oscil·laran entre els 39 i els 45 euros. Els menús inclouen una àmplia varietat de plats elaborats amb arròs, marisc i productes típics de la zona, tot maridat amb vins de la DO Terra Alta.
Els restaurants participants són:
• Bama Restaurant Beach-Club
• Botavara
• Can Piñana
• Casa Llambrich – Juani
• El Nàutic Restaurant
• La Barraca
• La Roca Plana
• Lo Goleró
• Lo Típic
• Rodamar
• Sol
Redacció



