Del 3 al 12 d’octubre, l’Ametlla de Mar viurà les últimes jornades gastronòmiques de l’any amb el peix de la llotja i l’arrossejat com a grans protagonistes. Un total de 14 restaurants oferiran menús especials amb preus entre 35 i 65 euros, combinant la tradició marinera amb propostes més innovadores. Els restaurants son: El Astillero, El Balcó de l’Estany, El Bandarra, El Pescador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, L’illot, Lo Nàutic, Lorena, Marina, Mestral, Pica Pica i Plaça Nova.
El programa culminarà el 12 d’octubre amb la 39a Diada de l’Arrossejat, que inclourà el tradicional concurs de l’arrossejat amb 54 cuiners amateurs, degustacions de peix fregit i d’arrossejat, de la mà de la Confraria de Pescadors i de la Xarxa Peix Blau Tarragona, i actuacions musicals i populars amb la Xaranga Suquet Calero, un dj gentilesa de Mementos i els castellers Los Xics Caleros.


Les jornades es consoliden com un aparador gastronòmic i cultural per promocionar els productes locals i mantenir viva la tradició marinera del municipi.
Redacció M.F