14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar celebra del 3 al 12 d’octubre les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat

El programa culminarà el 12 d’octubre amb la 39a Diada de l’Arrossejat, que inclourà el tradicional concurs de l'arrossejat amb 54 cuiners amateurs, degustacions de peix fregit i d’arrossejat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Del 3 al 12 d’octubre, l’Ametlla de Mar viurà les últimes jornades gastronòmiques de l’any amb el peix de la llotja i l’arrossejat com a grans protagonistes. Un total de 14 restaurants oferiran menús especials amb preus entre 35 i 65 euros, combinant la tradició marinera amb propostes més innovadores. Els restaurants son: El Astillero, El Balcó de l’Estany, El Bandarra, El Pescador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, L’illot, Lo Nàutic, Lorena, Marina, Mestral, Pica Pica i Plaça Nova.

El programa culminarà el 12 d’octubre amb la 39a Diada de l’Arrossejat, que inclourà el tradicional concurs de l’arrossejat amb 54 cuiners amateurs, degustacions de peix fregit i d’arrossejat, de la mà de la Confraria de Pescadors i de la Xarxa Peix Blau Tarragona, i actuacions musicals i populars amb la Xaranga Suquet Calero, un dj gentilesa de Mementos i els castellers Los Xics Caleros.

Un arrossejat al tradicional concurs de l’Ametlla de Mar
Un cuiner amateur al concurs de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar

Les jornades es consoliden com un aparador gastronòmic i cultural per promocionar els productes locals i mantenir viva la tradició marinera del municipi.

Redacció M.F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -