14.3 C
Amposta

L’Aldea repara camins municipals malmesos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de la regidoria d’Acció Urbana Rural de l’Ajuntament de l’Aldea s’està executant la nova fase de reparació de camins municipals malmesos. La reparació es realitza amb reg asfàltic i aportació de sorres i neteja de vorals.

Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural, explica que s’ha començat aquesta nova fase de reparació de camins amb un total de 4.700 m² arranjats, com el camí de la coetera, “un camí del qual hem rebut moltes peticions per arranjar-lo, al ser molt utilitzat i no s’havia fet cap actuació fins ara”, el camí de Cap Blanca amb pegats de zones més deteriorades amb reg asfàltic i també “hem fet una actuació al camí de l’Hostal dels Alls, el camí que va a l’Ermita, a partir del Pont de Meló des de la casella, el camí de Bernis vora canal i el camí de Genís que tenia un tram molt malmès”.

Un altre dels camins més demanats per la ciutadania i que temps enrere el consistori ja va executar actuacions de reparació és el camí del Camp de Vol. Per finalitzar i com a l’actuació més important que hem fet, és la 1a fase del camí de Badia, on s’han asfaltat més de 1.000 m².

Des del consistori remarcava Caballé que són conscients que “queda molta feina per fer als camins municipals i ja estem treballant amb una altra actuació de neteja de vorals i reparació de camins, des de la Diputació de Tarragona. La nostra feina a l’entrar al govern era de canviar la imatge de l’Aldea i com no també, canviar la imatge de tots els camins municipals”.

Amb aquesta nova actuació, s’han realitzat quasi 5000 m² d’arranjament de camins municipals amb triple tractament de reg asfàltic.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -