14.3 C
Amposta

L’Aldea inaugura un nou equipament esportiu, dues pistes de pàdel

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Aldea ja té un nou equipament esportiu al municipi, dues pistes de pàdel, i estan situades just a l’exterior del camp de futbol de la UE Aldeana. Les pistes han estat inaugurades aquest passat dissabte, dia 1 d’octubre. Amb aquesta nova instal·lació, s’amplia el ventall per poder practicar un nou esport al poble, que cada vegada compta amb més seguidors arreu.

Els treballs realitzats a l’obra han comptat amb la reparació i adequació del terreny per la solera de formigó, s’han instal·lat els vidres i les pistes de pàdel, i també s’enquitranarà el camí a les instal·lacions amb un cost total de 49.398,73 euros. El regidor adjunt d’Acció Esportiva, Carlos Gilabert, ha afirmat que amb aquesta nova instal·lació, es va assolint l’objectiu de la regidoria que és el de fomentar la pràctica esportiva al municipi amb la finalitat d’apropar-la a més veïns i veïnes.

Després dels parlaments es van disputar dos partits d’exhibició de dobles masculins i femenins amb esportistes locals, i es va donar l’oportunitat a tothom que volgués provar les pistes.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -