14.3 C
Amposta

L’Aldea denuncia a Endesa per les contínues avaries a la xarxa elèctrica

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A l’inici del mandat, concretament el 10 de juliol, l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, va mantenir una reunió amb els responsables d’Endesa de la Delegació de Tarragona per tal d’estar assabentats de l’estat de les xarxes de la seua distribuïdora al municipi de l’Aldea. La resposta per part de la companyia va ser que tenien la xarxa en condicions òptimes, però el cert és que només 5 mesos després d’aquella reunió, el municipi ha patit fins a tres avaries amb molta afectació d’usuaris i unes quantes més de petites, en menys afectació o que s’han resolt immediatament.

Precisament les tres avaries principals, han estat a la xarxa de distribució de l’antiga elèctrica de L’Ebro. L’Ajuntament entén que tanta avaria és a causa del poc manteniment efectuat a la mateixa i l’escassa renovació d’aquestes xarxes, a part que han detectat molta disfunció en els serveis d’urgències, al moment de què han d’actuar en aquestes xarxes.

Les avaries més importants que hi han hagut durant els darrers 5 mesos, han estat

  • 23 d’octubre: Tres sectors del nucli urbà amb vint hores sense disposar del subministrament a molts usuaris.
  • 5 de desembre: 435 usuaris de l’Aldea i Camarles, sense subministrament i amb posteriors talls elèctrics, un cop reparat.
  • 7 de desembre: 1097 usuaris de l’Aldea, sense subministrament, units per la mateixa avaria a 7356 usuaris, pertanyents a Camarles, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, que fan un total de 8453 usuaris sense llum.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, afirma que: “la manca d’inversió per part de la companyia, no ho han de pagar en un servei deficient els usuaris que religiosament abonen les seues factures mensualment, sinó que es mereixen un servei com cal, també reclama que milloren el seu servei d’urgències, ja que hem detectat moltes disfuncions quan es tracta d’una avaria d’Elèctrica de L’Ebro”. A més, exigeix que “es posen a treballar i a millorar les xarxes de distribució del municipi de l’Aldea i que ens presentin amb la més rapida celeritat un calendari d’actuacions”.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -