14.3 C
Amposta

L’Aldea augmenta l’activitat econòmica amb més moviment de gent al poble des de l’arribada de Florette

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea ha participat en la presentació i la consolidació del centre Florette Terres de l’Ebre al Polígon Catalunya Sud. Hi han assistit l’alcalde, Xavier Royo, i la primera tinent d’alcalde i diputada al Parlament, Irene Negre.

La fàbrica de Florette va començar la seua producció l’any 2021 i, en poc més d’un any de funcionament, ha doblat la producció i els llocs de feina. Amb l’última ampliació, ja disposa de 6.300 metres quadrats, dona 130 llocs de treball i produeix 24 milions de bosses anuals. La companyia navarresa ha destacat que treballa amb empreses de serveis de la zona, que ofereix contractació directa i de qualitat i ha avançat que no descarta desplegar el seu model de producció de matèria primera.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, va mostrar la seua satisfacció pel que havia suposat per al municipi la implantació de Florette. “Estem molt contents per l’arribada de Florette i altres empreses al nostre polígon. La consolidació del centre de Florette, ha fet un efecte crida per la implantació de noves indústries al Polígon Catalunya Sud, que ara com ara és i serà un dels grans motors econòmics que tenim al nostre territori”, ha afirmat Royo.

Però, sobretot, l’alcalde ha posat èmfasi en el benefici que aquesta empresa ha aportat al seu poble, pel que fa a l’increment de l’economia amb un augment de moviment de persones en el dia a dia, “a efecte local des de l’arribada de Florette, l’Aldea es va veure incrementada d’una manera molt potent l’activitat econòmica, en ser la població més propera a la indústria, perquè donem servei als treballadors i treballadores de la planta i del polígon”, ha conclòs Royo.

Foto de família dels representants de Florette i autoritats territorials a la planta de la companyia navarresa al polígon Catalunya Sud | Ajuntament de l’Aldea

Redacció – Ll. S.


Notícia relacionada

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -