14.3 C
Amposta

Balcells garanteix el compromís “ferm” per un nou hospital a l’Ebre, però avisa que cal pressupostos

El conseller de Salut fixa al novembre la licitació de la reforma de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha garantit que el Govern manté un compromís “ferm” per la construcció d’un nou hospital de les Terres de l’Ebre, però ha advertit que cal tirar endavant uns nous comptes. Concretament, ha xifrat en 500.000 d’euros la partida necessària per a la planificació del nou centre sanitari. “Necessitem un pressupost per fer-ho, i suposo que vostès estaran atents que puguem tenir-lo per a fer això”, ha expressat, dirigint-se als comuns, durant la sessió de control al Parlament. D’altra banda, ha anunciat que aquest novembre sortirà la licitació per a la reforma del Verge de la Cinta perquè les obres comencin tan aviat com sigui possible.

Finalment, el conseller ha projectat “una mirada encara més llarga” per abordar “com es dona cobertura a les Terres de l’Ebre”. El titular de Salut ha dit que fan falta professionals a la zona i ha argumentat que caldrà “ser propositius” i també “fer una discriminació positiva” als professionals que treballen a l’Ebre perquè “puguin establir-se i retenir-hi el talent”. 

Per la seva banda, el diputat d’En Comú Podem Jordi Jordan ha advertit que “s’ha acabat el temps de les bones paraules” i ha afirmat que introduir la partida per al nou hospital “seria un pas endavant” en la negociació dels comptes amb el Govern. I s’ha adreçat al conseller: “Amb l’hospital de Tortosa, vostè té l’oportunitat de demostrar que els incompliments dels anteriors governs no seran els seus”.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -