14.3 C
Amposta

L’alcaldessa Meritxell Roigé és elegida presidenta de Junts per Tortosa

Meritxell Roigé: "Volem seguir transformant Tortosa, generant noves oportunitats i més llocs de treball"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Tortosa ha dut a terme el Primer Congrés on es va elegir com a presidenta a l’alcaldessa Meritxell Roigé. L’acompanyaran en la nova direcció del partit, Xavi Blanch assumeix la direcció general, Esther Vidal que serà la secretària d’organització, Maria Acosta serà la secretària i Ximo Martorell el tresorer. L’executiva també compta amb una Roger Pedret, com a responsable d’acció política i estratègia, Òscar Ologaray, responsable de comunicació, Carme Valls, responsable d’àmbits i Lluís Bel, responsable de pobles i descentralització i Domingo Tomàs, responsable d’actes i logística. A més, s’incorporen com a vocals Lídia Saura, Christian Edwards-Westlake, Alfredo Ferré, Iolanda Salvadó, Jordi Mulé, i Jordi Simó. Tanquen l’executiva els regidors i alcaldes, alcaldesses i representants als pobles de la formació. Anna Rehues esdevé la defensora del militant de Junts per Tortosa.

El Congrés va servir per aprovar la ponència organitzativa i per debatre els documents de treball elaborats, que actualitzen la diagnosi de cadascun dels àmbits a la ciutat, marcada encara per la Covid-19, i que constaten la voluntat de seguir reactivant socialment i econòmicament la ciutat. Només un mes després la seua presentació, la formació política majoritària a Tortosa ha aplegat una vuitantena d’assistents.

La nova presidenta de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que “amb Junts per Tortosa consolidem un projecte que ve de lluny, hem incorporat moltes persones amb ganes de treballar per la ciutat i pels 5 pobles de Tortosa”. En aquesta línia l’alcaldessa ha explicat que “durant els propers mesos seguirem incorporant més gent al nostre projecte, perquè estem convençuts que durant els darrers anys hem dut a terme una important tasca de transformació de la ciutat, que no ha de parar, la ciutat ha de seguir creixent i tirant endavant”. Roigé ha recordat que les principals línies de treball de Junts per Tortosa són generar oportunitats per tal que ningú quedi enrere, incidir en la creació de més llocs de treball i, a la vegada, seguir construint un municipi més sostenible, una Tortosa Verda, més bonica i amable per als tortosins i tortosines.

Per preparar les ponències del Congrés, que engloben els diferents àmbits de la ciutat que contempla Junts per Tortosa, s’han realitzat una dotzena de trobades que han comptat amb la participació de 117 persones, entre militants, simpatitzants i experts independents. Aquests documents, que s’han presentat durant el Congrés, permeten poder ampliar les propostes i els objectius principals de la formació.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -