14.3 C
Amposta

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé i el seu equip Junts per Tortosa visiten de nou els barris de la ciutat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Tortosa ha iniciat la Campanya de Barris: Vine i digues la teua! On des d’avui i fins el proper dia 30 de març l’alcaldessa i alcaldable de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé acompanyada del seu equip visitaran de nou els barris de la ciutat per conèixer i recollir les propostes, demandes i peticions dels veïns i veïnes sobre com pensen que cal seguir transformant cada barri.

L’alcaldessa de Tortosa ha volgut explicar que l’opinió dels ciutadans és essencial per fer ciutat: “ Ens trobem aquí amb l’objectiu de rebre les demandes dels veïns i veïnes de tots els barris de la ciutat”. Roigé també ha afegit que “com sabeu estem confeccionant el programa electoral per a les properes eleccions i volem que la gent ens pugui dir com volen que es continuï transformant el barri.”

Roigé també ha recordat que “no es el primer cop que fem aquesta campanya, és una acció que venim fent de fa anys i que creiem que hem de continuar fent”. Meritxell Roigé estarà acompanyada pel seu equip per tal de seguir confeccionant el projecte de ciutat que volem, un projecte dels i per als tortosins i tortosines, perquè Junts fem Tortosa.

Junts per Tortosa també compta amb un canal Whatsapp , 642218351 , per tal que tots aquells qui ho desitgin puguin fer arribar les seves propostes i peticions.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -