14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa treballa perquè els terrenys del nou hospital siguin aptes

Jordan ha afirmat que els terrenys per a la construcció del nou hospital de les Terres de l'Ebre encara no s'han cedit a la Generalitat

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha explicat que el seu govern està treballant des de fa setmanes perquè els terrenys comprats per l’anterior govern local, al pla parcial Camí de Roquetes al barri de Ferreries, siguin aptes per a la construcció del nou hospital de les Terres de l’Ebre, els quals encara no han estat cedits al Departament de Salut. Segons ha dit Jordan, quan es van comprar aquests terrenys ja se sabia que estaven descrits com a zona de flux preferent (zona inundable) i que no es podia construir cap centre hospitalari.

Malgrat tot, l’alcalde ha explicat que el passat 31 d’agost el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) va publicar una modificació del Reglament del Domini Públic Hidràulic, la qual podria fer possible la construcció del nou hospital. Això encara no està assegurat, ja que l’acceptació i validesa dels terrenys l’han de fer des de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE).

Des del consistori, segons ha detallat Jordan, “estem treballant perquè aquestes dues institucions superiors, l’ACA i la CHE, acceptin els terrenys i puguin ser utilitzats per a la construcció del nou hospital. Si finalment els terrenys són útils, des de l’Ajuntament de Tortosa continuarem treballant per fer realitat aquest hospital”.

L’alcalde ha volgut aclarir que la modificació del reglament no ha acceptat les esmenes que va fer l’anterior govern, sinó unes altres, afirmant que “el que ha dit l’oposició no és cert”. A més, ha finalitzat les declaracions dient que quan el govern municipal rebi una resolució definitiva sobre aquesta qüestió, es faran les explicacions públiques pertinents.

Declaracions de l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -