14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa se suma a la campanya global ‘L’Hora del Planeta’ 2024

La institució apagarà la il·luminació de la façana de l'edifici consistorial, del mercat municipal i de la plaça del Bimil·lenari el dissabte durant 60 minuts

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa s’ha sumat a la campanya global ‘L’Hora del Planeta’ 2024 promoguda per l’organització WWF, que insta a apagar el llum durant 60 minuts per expressar la preocupació pel canvi climàtic, el deteriorament del planeta i la necessitat d’actuar. En aquest sentit, Tortosa participarà en aquesta iniciativa deixant a les fosques dissabte vinent entre les 20.30 i les 21.30 la façana de l’edifici consistorial, el mercat municipal i la plaça del Bimil·lenari.

L’Hora del Planeta és una campanya de gran envergadura que mobilitza milions de persones a prop de 200 països diferents, fomentant la consciència ambiental i la presa de mesures per combatre la crisi climàtica.Els ajuntaments juguen un paper clau en la promoció de la lluita contra el canvi climàtic, ja que des de les administracions locals es poden implementar mesures per convertir les ciutats en espais més amables i respectuosos amb el medi ambient. En aquest sentit, un dels objectius prioritaris del govern local de Tortosa és convertir la ciutat en un entorn verd i adaptat al canvi climàtic. Segons les paraules de l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, “des del govern municipal estem prenent mesures per impulsar un nou model energètic que garanteixi la sostenibilitat del planeta”.En aquesta línia, el pressupost municipal contempla una inversió de 400.000 euros destinada a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, així com 80.000 euros per a la millora de l’espai urbà de l’antiga església dels Dolors. A més, s’està duent a terme una prova pilot de recollida d’escombraries a Campredó porta a porta amb l’objectiu de millorar les taxes de reciclatge i promoure pràctiques més sostenibles en la gestió dels residus.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -