14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa redueix 3 milions d’euros l’endeutament amb una amortització avançada de préstec

Durant el 2021 es reduirà el deute en 6,1 M€ i la previsió al final del mandat és que l'endeutament sigui un 17,2% inferior a l'inici

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El govern de Tortosa va aprovar aquesta setmana una amortització anticipada del deute municipal per valor de 3.000.000 euros. L’operació permet reduir el préstec que té el consistori, així com els interessos corresponents a aquesta operació financera.

Aquesta amortització anticipada se suma a les amortitzacions anuals previstes, que per a aquest 2021 se situen en més de 3,1 M€. D’aquesta manera, el 2021 s’haurà fet una reducció de l’endeutament de més de 6,1 M€.

L’amortització avançada és possible davant la bona situació financera que té l’Ajuntament de Tortosa i respon a la voluntat del govern de seguir reduint l’endeutament, com ha vingut fent en els exercicis pressupostaris anteriors. En aquesta mateixa línia, la previsió amb la qual treballa el consistori és que al final del mandat municipal, el 2023, el deute existent sigui un 17,19% inferior al que hi havia a l’inici del mandat, el 2019.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -