14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa projecta un augment del 28% en despesa social

Els comptes dupliquen les aportacions a Creu Roja i a Càritas, i incrementen les partides per als serveis d'atenció que presta l'Ajuntament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En un context de pandèmia l’Ajuntament de Tortosa augmenta quasi un 30% la partida en despesa social al projecte de pressupost de 2022. Duplica les aportacions a les entitats socials i augmenta la despesa en el Servei d’Atenció Domiciliària i d’Atenció a Urgències Socials. No són els únics que experimenten un augment, ja que es tripliquen els recursos per al Servei d’Atenció i Informació a les Dones. 

La tinent d’alcalde d’Acció Social, Mònica Ripoll, ha assenyalat que este augment és molt significatiu: “És evident que la pandèmia de covid-19 ha comportat conseqüències en un sector de la població, i per això el pressupost contempla que puguem destinar més recursos a atendre les necessitats que existeixen a la nostra ciutat“, ha apuntat la regidora.

També creixen les partides per al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), que atén les necessitats d’infants i jóvens de famílies en situació de risc d’exclusió social.

Mònica Ripoll ha insistit en que el pressupost destina una important aportació de recursos a despesa social per a atendre les famílies que necessiten el suport de l’Ajuntament i, per tant, “sense este pressupost estarem en una situació més complicada per a poder prestar uns serveis que són més que necessaris en estos moments“, ha remarcat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -