14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja instal·la una pantalla d’informació turística, comercial i de serveis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja posa en funcionament una pantalla d’informació turística. La Pantalla d’Informació Turística, amb un cost aproximat d’uns 7.000 euros, formava part dels pressupostos d’inversió de l’any 2020 i està ubicada a l’exterior de l’oficina d’informació turística de Sant Jaume d’Enveja.

L’objectiu inicial d’oferir l’esmentada informació a tothom que la pogués necessitar en qualsevol moment de l’any, es va veure modificat per les recomanacions del Pla Integral de Comerç i Turisme (elaborat per la Cambra de Comerç de Tortosa) i pel Pla de Reactivació Econòmica aprovat per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja a partir de la nova situació sanitària i econòmica. Fet que ha provocat una mica de retard en la seva posada en funcionament, havent-se actualitzat primer la web de turisme, incorporant la millor selecció d’imatges actuals i informació de tots els comerços i serveis existents al municipi.

La pantalla permet establir una connexió directa amb la pàgina web de turisme de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja (recentment actualitzada), on es podran trobar tots ells llocs d’interès del municipi. A més, informa de tots els serveis existents: restaurants, comerços i altres. També es pot consultar informació de les activitats turístiques, culturals i d’oci.

De la mateixa manera, es pot accedir directament a la web general de l’Ajuntament on es pot obtenir tota la informació institucional, de serveis municipals i d’interès general que es pugui necessitar. Cal destacar que l’accés a la pantalla està adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Una bona eina d’informació al servei de tothom que visiti el municipi.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -