14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Roquetes presenta la nova imatge de “Jove de Roquetes”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Roquetes ha presentat a través dels seus mitjans d’informació la nova imatge de “Jove de Roquetes” que compta amb un nou disseny més actual i informal, que servirà a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roquetes, per donar a conèixer i promocionar totes les activitats que es portin a terme adreçades als joves.

També s’està preparat un recull de llocs on es podrà trobar informació interessant en un format de Càpsules Temàtiques Informatives, les CTI. En les CTI es podran trobar enllaços on line que poden ser interessants per als joves, com webs o xats, on compartir amb altres joves les mateixes o semblants inquietuds. Aquestes tractaran sobre sexualitat, addiccions, salut mental, violència de gènere, educació, esports, recomanacions de lectura… qualsevol tema que pugui ser interessant.

L’objectiu és que els joves es puguin ajudar entre ells quan s’han trobat en una situació davant la qual no saben com reaccionar o també trobar persones que orienten, escolten i ofereixen recursos que estan a l’abast de tots i totes.

Ets un o una jove Roketes?

Informa’t bé, utilitza xarxes oficials i segures!
Més informació a la pàgina web roquetes.cat

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -