14.3 C
Amposta

Afrucat demana que els treballadors de l’Ebre es puguin desplaçar amb autobús a la feina

El més vist

- Advertisement -
L’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya està negociant amb la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre per possibilitar la mobilitat dels treballadors del camp en aquesta zona amb autobusos, ja siguin de les línies dependents de la Generalitat com d’altres empreses d’autocars. Segons informa Afrucat, el volum total de treballadors a mobilitzar oscil·la de setmana a setmana i arribarà al seu pic a la Ribera de l’Ebre la setmana de l’1 de juny amb més de 1.000 treballadors que necessitaran desplaçar-se per arribar a les finques i a les centrals. Afrucat ha fet una proposta de línies, horaris i parades per tal de traslladar tot el personal complint l’ocupació que permet la normativa actual que és d’1/3 de la capacitat dels vehicles.
Afrucat coordinarà el desplaçament dels treballadors de quatre empreses ubicades a la zona de la Ribera d’Ebre (Cerima, Grup Fruiter de Benissanet, La Capelleta i Viyefruit), dues de les quals tenen la seu socials a Lleida.
L’associació preveu que la setmana vinent aquestes línies ja entrin en funcionament amb un preu per desplaçament d’1 euro.
Font: ACN
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -