14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Móra d’Ebre es suma al projecte Emma per reforçar la investigació en el càncer de mama

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, s’ha reunit amb Carlos López, director de recerca del projecte Emma, i amb Marta Berenguer, cap d’àrea de Gestió del Coneixement, per manifestar el recolzament de la vila en el desenvolupament del projecte EMMA.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran que vol reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. L’equip investigador en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de les Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa és l’equip coordinador del projecte.

En paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre “posem a disposició de l’equip del projecte Emma totes les capacitats logístiques de les que disposa l’Ajuntament i ens hem ofert per tal que la recaptació d’alguna de les activitats que duem a terme sigui a favor del projecte. Segons dades que ens han aportat, el 36,2% dels càncers corresponen a càncer de mama, de forma que cal focalitzar esforços en la investigació”. A més “que dins dels objectius del projecte estigui la retenció de talent investigador del territori, és un punt a favor per qualsevol projecte que es desenvolupi”.

Per al desenvolupament d’aquest projecte, el grup de recerca demana la col·laboració de la ciutadania, sigui mitjançant aportacions econòmiques al webhttp://projecteemma.org/, fent el màxim de difusió de la campanya #ProjecteEmma, participant en les activitats que es faran al llarg de l’any o organitzant activitats solidàries amb Emma.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -