14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ampolla aporta nous indicis sobre el cas d’injúries i difamacions

La portaveu del grup municipal al govern de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, ha demanat al grup municipal de Millorem l'Ampolla – ERC que doni explicacions públiques i assumeixi les responsabilitats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla ha emès un comunicat informant que, davant les falses acusacions amb difamacions, calúmnies, injúries i atribució de delictes, i l’alarma social creada per un fals perfil a la plataforma d’Instagram, sota el pseudònim de Paco Camal Curto, que fins i tot implicava gent aliena a la política municipal, el grup polític de Junts per Catalunya va presentar denúncia davant la comissaria del cos de Mossos d’Esquadra el 21 de juny de 2024. Els denunciants eren l’alcalde, regidors i regidores, empresaris i persones afectades pel contingut publicat en aquest perfil.

Aquest dilluns 8 de juliol, i davant de noves i clares evidències, després de les quals el perfil anònim ha desaparegut de l’Instagram, esborrant tot el contingut que havia estat publicant, membres del grup municipal Sumem per l’Ampolla van decidir ampliar el contingut de la denúncia, per segon cop, aportant tots els nous indicis, per tal d’ajudar a esclarir qui està darrere del perfil fals esmentat.

La portaveu del grup municipal al govern de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, afirma en nom de tot el grup: “Demanem al grup municipal de Millorem l’Ampolla – ERC que doni explicacions públiques i assumeixi les responsabilitats que els puguin correspondre davant de les múltiples evidències”. I posen en relleu que: “Durant els mesos que aquest perfil d’Instagram, pacocamalcurto, ha estat actiu a les xarxes socials, el grup a l’oposició no ha condemnat ni l’anonimat ni el contingut del perfil en cap moment“.

Des del Govern Municipal de l’Ampolla, han infomrat que es continuarà demanant empara i col·laborant amb la justícia per garantir la convivència democràtica a les institucions i al poble.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -