14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar neteja a pressió les barques de pesca

Es tracta d’una nova mesura coordinada amb la Confraria per ajudar el sector pesquer a incrementar les mesures de seguretat davant el coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament desinfectarà les barques del port pesquer de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors. Des d’aquesta setmana s’ofereix un nou servei de neteja a pressió de l’exterior de les embarcacions.

Amb la màquina hidronetejadora adquirida recentment, els operaris municipals ruixen la coberta una solució d’aigua i lleixiu seguint els criteris de salut pública. D’aquesta manera es reforçarà la desinfecció que fan els mateixos mariners.

Les neteges es faran progressivament a les embarcacions que ho demanin, ja siguin d’arrossegament, encerclament com d’arts menors. L’alcalde Jordi Gaseni ha destacat el compromís de l’Ajuntament per donar més facilitats al sector.

Aquest servei reforça el que l’Ajuntament realitza a la mateixa Confraria, amb la desinfecció periòdica de les seves instal·lacions des de l’inici de l’estat d’alarma. El seu patró major Miquel Brull ha agraït l’ajuda rebuda en nom dels pescadors.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -