14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar fa una crida a totes les persones afectades pel temporal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar demana a tota la població afectada pel fort temporal d’aquest dimarts que es dirigeixi als serveis tècnics municipals per donar tots els detalls dels danys causats. D’aquesta manera, el consistori els podrà avaluar i traslladar a les administracions superiors.

Les persones que ho vulguin fer hauran d’informar de la situació exacta del dany i mostrar una fotografia. Es poden posar en contacte amb els serveis tècnics presencialment al primer pis de l’Ajuntament de nou del matí a dues del migdia, al correu electrònic jalmeida@ametllamar.cat o a través de WhatsApp al 600 40 32 22.

El municipi va ser un dels més afectats pels aiguats d’aquest dimarts i va ser el desè en acumular més litres d’aigua, en concret 97,4 mm. A més, un tornado va causar danys de diversa consideració en propietats i també va arrancar arbres de grans dimensions. La mànega hauria entrat procedent del mar per la zona de la urbanització de Roques Daurades, afectant principalment elements exteriors d’habitatges.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -