14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea signa un conveni de col·laboració amb l’Associació l’Aldea Projecte Gat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació l’Aldea Projecte Gat amb l’objectiu d’assegurar la cura de les colònies de gats del municipi i també fer-se càrrec dels gats abandonats i buscar-los una casa d’acollida o d’adopció. El regidor de Salut i Espais Verds, Carols Gilabert, ha demanat respecte per totes aquelles persones que “de forma desinteressada formen part de l’Associació sense ànim de lucre i donen un servei al poble imprescindible que mitjançant la captura, esterilització i solta dels gats a les colònies evitem malalties d’aquests gats, eliminació de petits rosegadors o eliminar baralles dels mateixos animals, entre altres”.

Aquesta entitat també es fa responsables de donar alimentació a les colònies de gats en menjar sòlid, tal com marca del decret legislatiu de la Generalitat de Catalunya, ja que està prohibit alimentar els gats de carrer en restes de menjar d’humans, ja que pot provocar olors, baralles entre els animals i malalties.

Des del consistori agraeixen al senyor Guillermo, un veí de l’Aldea, per cedir un terreny on es podran acollir els gats en quarantena, ferits o abandonats. Si algú li agraden els animals i vol col·laborar amb l’Aldea Projecte Gat ajudant o en la donació de menjar, gàbies o altres, ho pot fer dirigint-se a la mateixa Associació, trucant al telèfon 660 877 540 o al correu electrònic laldeaprojectegat@gmail.com.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -