14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea impulsa nova campanya de recollida selectiva de residus

Durant la primera fase de la campanya, l'educador ambiental visitarà els Ravals i habitatges propers al nucli urbà, oferint una interacció personalitzada amb els residents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea ha llançat una nova campanya sota el lema “Si reciclem bé, si separem bé, tots guanyem”, amb l’objectiu de promoure la recollida selectiva de residus. Aquesta iniciativa busca recuperar el màxim de residus possible per a un tractament més eficient i sostenible.

Compromís ambiental

Segons Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, aquest projecte reflecteix el compromís del municipi amb el medi ambient. La contractació d’un educador ambiental és una mesura clau per conscienciar la població sobre la importància del reciclatge adequat. La campanya es desplegarà arreu del municipi, amb una presència activa als Ravals i àrees properes als contenidors.

Conscienciació ciutadana

A més de les accions presencials, l’Ajuntament implementarà un joc didàctic interactiu a través del seu lloc web, laldea.cat, per fomentar la participació ciutadana i reforçar els coneixements sobre reciclatge.

Interacció personalitzada

Durant la primera fase de la campanya, l’educador ambiental visitarà els Ravals i habitatges propers al nucli urbà, oferint una interacció personalitzada amb els residents per facilitar la comprensió i aplicació de les pràctiques de recollida selectiva de residus.

Estalvi econòmic i sostenibilitat

Amb un cost previst de tractament dels residus per al 2024 de 400.000 €, la participació activa de la comunitat és clau per aconseguir una gestió de residus eficaç i responsable, generant un estalvi significatiu per a les arques municipals.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -