14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea ha estalviat 75.000€ en 100 dies de govern

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dijous, 19 de setembre, es va realitzar el plenari ordinari on es va jurar el càrrec dels dos nous regidors del grup municipal d’ERC, donat que dues regidores d’aquest grup van dimitir del càrrec als deu dies després del Plenari de constitució de l’Ajuntament. En aquest plenari, entre tots els punts a tractar, des de l’Alcaldia, el Sr. Xavier Royo, va fer un repàs de les accions dutes a terme durant els 96 dies de Govern.

La portaveu del Govern, Irene Negre, també va voler donar tranquil·litat a la població, donat que s’han dut a terme moltes obres i accions i això implica un augment de la despesa, però s’ha fet un treball exhaustiu per tal de reduir despeses supèrflues. Fruit d’aquest treball de les Regidories de Govern s’ha aconseguit estalviar aproximadament 75.000 € en 100 dies de govern.

Aquest dissabte, 21 de setembre, també s’han posat en marxa les visites de proximitat del Govern i s’ha fet la primera visita de la legislatura a la Raval de Sant Ramon, on els quals han pogut recollir de primera mà les necessitats dels seus veïns i veïnes. Aquesta acció ha estat molt ben rebuda per part dels conciutadans i des del Govern volen donar les gràcies a tots els veïns i veïnes per l’acollida.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -