14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea engega un nou pla de millora de camins municipals

Amb aquest nou pla es durà a terme un arranjament de 14 camins dels municipis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Regidoria d’Acció Urbana i Rural, dintre del Pla de millora de camins municipals, n’ha engegat un de nou: l’arranjament dels camins municipals. Aquesta millora es realitzarà tant amb àrids reciclats com de reg asfàltic, arreu del terme municipal.

Està previst que en aquests arranjaments es reparin 3500 m2 de camins en àrids reciclats, 6000 m2 en reg asfàltic contractats directament per l’Ajuntament i 8000 m2 també en reg asfàltic que els executarà la mateixa Diputació de Tarragona dintre d’una subvenció que ha atorgat a L’Ajuntament de l’Aldea.

Els camins a reparar d’una manera immediata seran: Camí de Cuba, camí de la Castellona, camí Lligallo de les Veles, camí Granges d’Albesa, camí via superior estació de Renfe, entre pont AP-7 i vial del tren (Esquilador), camí de Trobus, camí Ligallo Bicicleto, camí de l’Esquilador, camí superior vial del tren direcció estació de mercaderies, camí del peatge AP-7 superior, camí de Centelles (Alemanya), tots aquest  és repararan amb reg asfàltic i formigó.

En quan els d’àrid reciclat, son: Camí de la Séquia Mare, camí de Bernis R1, camí del Mas del Barquero.

Pepe Caballé, Regidor d’Acció Urbana i  Rural:” Ens vam trobar força camins deteriorats, que els forts aiguats de la tardor i del temporal Glòria ens el van deteriorar encara més, però que d’una manera decidida estem portant a terme, l’arranjament dels camins que l’Aldea es mereix. Recordem que tenim 91 Km de camins municipals i que el seu manteniment necessita molts de recursos i temps per mantenir-los i actualment estem destinant els màxims recursos possibles per millorar els camins.”

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -