14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol retira l’estelada i la pancarta per la denúncia d’un veí

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre) ha retirat la bandera estelada i la pancarta de “Llibertat presos polítics” del consistori després de rebre una notificació de la Junta Electoral de Zona de Reus. Segons ha informat el mateix ajuntament, la sanció arriba després de la denúncia d’un veí a la Junta Electoral. El consistori va rebre el requeriment el dissabte passat i aquest els obligava a retirar la pancarta i l’estelada, a més a més, també demanava iniciar una sanció contra el batlle del municipi, Joan Juncà.

Juncà ha explicat al Canal Terres de l’Ebre que van decidir retirar la pancarta i l’estelada “amb tots els respectes per a aquells que alguna vegada han decidit no fer-ho, com és el cas del president Torra”, perquè ell es va presentar per ser alcalde del seu poble i “no regalaré que em facin caure il·legítimament per una pancarta que no ens acostaria ni ens allunyaria més a la república”. L’ajuntament ha guardat la pancarta, mentre que l’estelada l’han traslladat al balcó de la casa de davant del consistori, i asseguren que l’endemà de les eleccions les tornaran a penjar. L’alcalde apunta que la denúncia és una “absurditat i una normativa arcaica del règim del 78 que permet que, arran d’una denúncia d’un particular, es deslegitimi tota la feina d’un govern municipal, el qual va ser votat per un 91% del cens”.

L’alcalde Joan Juncà ja va fer públic a través de les xarxes socials el passat dijous, dia 4 de febrer, que una persona volia denunciar a l’ajuntament davant de la Junta Electoral de Zona: “Em repugna el concepte de democràcia dels espanyols. Presenta’t a i guanya unes eleccions i podràs posar una bandera espanyola a l’ajuntament”, va dir Juncà.

Redacció – Ll. Sl

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -