14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita reobre i torna a oferir atenció presencial

La Biblioteca Municipal també ofereix el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita ha reobert les seves dependències aquest dilluns 18 de maig després d’estar tancat durant quasi dos mesos a causa de la pandèmia del coronavirus. Els serveis que s’han tornat a posar en marxa són els de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutdana (OMAC), secretaria, intervenció, urbanisme, el Punt d’Informació Juvenil i els serveis socials.

Cadascun d’aquests serveis estarà atès per un màxim de dos treballadors municipals i l’aforament de la Casa de la Vila estarà limitat en tot moment per tal d’assegurar les mesures de distanciament social. Per aquest motiu, es demana prioritzar sempre que es pugui els tràmits telemàtics. També es recomana demanar cita prèvia per l’atenció presencial al telèfon 977 740 100. L’horari d’atenció al pública serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó també ha tornat a obrir portes aquest dilluns. En el cas de la biblioteca, només es donarà el servei de préstec i retorn de documents, i caldrà demanar cita prèvia per tal de consultar el fons. En canvi, no es podrà fer servir la sala de lectura ni els ordinadors. Per demanar cita, es pot trucar al telèfon 977744533 o enviar un correu a biblioteca@larapita.cat.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -