14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Ràpita atorga 174 beques al transport dels estudiants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita ha resolt atorgar beques al transport a un total de 174 estudiants de cicles superiors i graus universitaris. Els ajuts estan dotats amb un pressupost de 33.000 euros, una quantitat que es manté respecte anteriors convocatòries. Així, cada estudiant rebrà un ajut de fins a un màxim de 300 euros que es determinarà atenent a la distància del seu centre d’estudis respecte a la ciutat de la Ràpita.

La regidoria de Joventut ha informat que de les 185 sol·licituds rebudes, 73 corresponen a joves que cursen els seus estudis a l’Àrea metropolitana de Barcelona  i 38 a Tarragona; que estudien a Tortosa n’hi ha 18 i 15 ho fan a Amposta. Altres destinacions dels estudiants rapitencs són Lleida, Girona, Manresa, Reus, Terol, Saragossa, Castelló o València.

Els requisits per accedir a aquests ajuts són quatre: estar matriculat/da en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2018-2019; tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys en el moment de la matrícula; haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats; i estar empadronat a la Ràpita. En aquesta convocatòria s’havien presentat un total de 185 sol·licituds però algunes han estat denegades per què no han complert algun dels anteriors requisits.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -