14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Flix completa la cessió de terrenys per al nou CAP

Durant les properes setmanes s’acabarà de dur a terme l’enderroc de les edificacions i, amb la cessió definitiva, el Departament de Salut passarà a ser el responsable d’executar el projecte

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dilluns, 12 de febrer, durant el plenari municipal, l’Ajuntament de Flix ha conclòs l’últim tràmit per cedir els terrenys necessaris al Departament de Salut per a la construcció del nou Centre d’Atenció Primària (CAP). Aquest acord definitiu ha seguit els procediments d’agrupació urbanística, cadastre i registre de la propietat, abastant un total de 1.663 m2 després de les correccions dels límits amb el cadastre.

En les properes setmanes, es procedirà a l’enderroc de les dues cases propietat de l’Ajuntament i els garatges adjacents, un cop obtinguda l’autorització d’Inspecció de Treball. Aquesta autorització permetrà al contractista reprendre les obres, que anteriorment es van suspendre per males praxis. L’enderroc facilitarà l’expedient de cessió total dels terrenys davant del Departament de Salut.

L’expedient de cessió dels terrenys ha rebut el suport de deu vots favorables (sis d’ERC-Entesa per Flix, tres de Junts per Flix i un d’Unitat per Flix), mentre que la CUP ha emès un vot en contra, mantenint la seva postura original basada en la preocupació per un eventual col·lapse del poble a causa de la ubicació escollida.

El batlle ha assegurat que el conseller de Salut i l’equip del CAP han expressat satisfacció amb la ubicació central del nou equipament sanitari, facilitant l’accés als usuaris a peu o amb transport públic. També s’ha argumentat que la ubicació no provocarà un col·lapse, ja que l’atenció es centra principalment en visites planificades.

Amb la cessió final, el Departament de Salut assumeix la responsabilitat de dur a terme el projecte, actualment en fase de redacció.

Altres acords presos durant el plenari inclouen una moció de rebuig a la interconnexió de xarxes d’aigua i un acord sobre bonificacions del 95% de l’IBI per a les finques afectades per l’incendi del 2019.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -