14.3 C
Amposta

Coneixem el treball de la canareva Andrea Queralt Lange, coguionista de ‘Sobre todo de noche’

Andrea Queralt Lange, coguionista de "Sobre todo de noche", triomfa als Premis Feroz Arrebato 2024 i nominada als Premis Gaudí

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Madrid ha estat testimoni de l’onzena edició dels prestigiosos premis Feroz Arrebato 2024, una gala que ha celebrat el millor de la producció espanyola al cinema i la televisió. Entre els guardonats destaca la pel·lícula ‘Sobre todo de noche’, dirigida per Víctor Iriarte, que ha rebut el premi a la millor ficció de l’any 2023. Un dels noms clau en aquest èxit és Andrea Queralt Lange, coguionista canareva, qui ha contribuït significativament al llibret juntament amb Víctor Iriarte i Isa Campo.

La redacció d’Imagina Ràdio hem pogut parlar amb ella per conèixer de més a prop la seva trajectòria i les seves sensacions després de l’èxit als Premis Feroz Arrebato 2024:

  • Què significa per a tu guanyar el premi a la millor ficció als Premis Feroz Arrebato 2024 amb ‘Sobre todo de noche’?
  • Com va ser la teva experiència treballant com a coguionista en aquesta pel·lícula i quina va ser la teva principal aportació al guió?
  • Amb la teva nominació al Premi Gaudí a millor guió original, com reps aquest reconeixement i quines expectatives tens pel futur?
  • Com descriuries l’estil i la temàtica de les teves creacions cinematogràfiques i com creus que aquestes reflecteixen la teva identitat com a professional del sector?
  • Quins projectes professionals tens actualment entre mans i quines són les teves metes a curt i llarg termini com a guionista en l’indústria cinematogràfica?

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -