14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre ubica al cementiri un espai en memòria de les persones traspassades per la COVID-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre està duent a terme diferents accions de millora i manteniment de  les instal·lacions del cementiri. Una d’elles és l’estrena d’un nou espai en memòria de totes  les persones que han perdut la seva vida a causa de la pandèmia de la COVID-19.  

Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest és “un homenatge a tota aquella gent del  nostre municipi que lamentablement ens ha deixat a conseqüència d’una pandèmia que avui  dia, tot i que en menor intensitat, encara perdura”. Dades del departament de Salut indiquen  que a Deltebre han traspassat 30 persones a causa de la pandèmia i 3.326 han estat  infectades pel virus de la COVID-19.  

Més enllà d’aquest espai, durant les darreres setmanes al cementiri s’han efectuat treballs de  pintura, tant interior com exterior, canvi a LED de l’enllumenat interior, la reparació del mur  exterior de l’entrada principal i també la corresponent adequació de les zones verdes i  replantat d’arbres. A més, recentment també s’ha substituït a tecnologia LED les llumeneres  d’accés al cementiri.   

En el marc de Tots Sants, el cementiri de Deltebre obre les portes de divendres fins al dimarts,  des de les 08 h del matí fins a les 21 h de la nit. A partir del dia 2 de novembre, l’horari d’hivern  serà de les 09 h del matí fins a les 18 h de la tarda.  

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -