14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre signa un contracte amb la protectora ‘ARCA’ per a la gestió d’animals abandonats i perduts

La protectora mantindrà els animals ben atesos fins que trobin els seus propietaris o puguin ser adoptats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre ha adjudicat la gestió i el nou servei de gossera a la protectora ARCA, i d’aquesta manera ha finalitzat el contracte que vinculava l’administració amb l’empresa SERPROANIMAL. 

Aquest contracte permetrà donar cobertura a les necessitats dels animals abandonats i perduts durant els pròxims 12 mesos. A més, ARCA mantindrà els animals ben atesos a la seu de la protectora fins que es trobin els propietaris, o bé se’ls pugui donar en adopció. Cada mes, l’entitat haurà de comunicar a l’Ajuntament de Deltebre el nombre d’animals, i el tractament o seguiment que facin. 

A més, l’Ajuntament habilitarà un espai de guarda i custòdia d’animals abandonats o perduts. Serà un espai d’una estada màxima d’entre 24 i 48 hores i on la Policia Local farà lectura del xip de l’animal per així facilitar la recollida al seu propietari. Si d’aquesta manera no aconsegueixen trobar-lo, ARCA gestionarà la recollida de l’animal. 

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha explicat que “amb aquest nou contracte amb ARCA volem fer un pas endavant en la cura i en la protecció dels animals, de manera que puguem garantir el seu benestar”. 

Durant les pròximes setmanes l’Ajuntament de Deltebre obrirà la convocatòria de subvencions per a la protecció i defensa dels animals del municipi, com també els ajuts per a l’esterilització i castració de les colònies de gats.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -