14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar va organitzar ahir dissabte una recollida de brossa a la mar després del temporal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Passat el temporal, a la costa de les Cases d’Alcanar, s’observa la brossa que el mar ha escopit amb fúria. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Alcanar, es va organitzar una recollida de brossa que va tenir lloc aquest darrer dissabte de 10 a 13 h, amb l’objectiu de fer una jornada de col•laboració i sensibilització. 

Ho explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Bort: “passat l’episodi del temporal, aquests dies que hem visat diferents espais del municipi, hem vist dos coses. La primera és les afectacions i tot allò que el mar ha tret a la platja. I la segona, grups de famílies, persones desinteressades, que recollien objectes fent una tasca solidària. D’aquesta manera es fa palés que totes aquelles bosses de brossa són fruit de l’acció humana”. 

Recollint la sensibilitat d’una gran part de la ciutadania, el consistori ha organitzat aquesta jornada que formarà part d’una campanya d’acció i sensibilització més àmplia que recollirà la brossa a diferents espais. 

“Comencem a una de les zones més afectades, la zona de les Cases i del Marjal”, detalla l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig. La previsió és que aquestes actuacions es facen a altres espais, sobretot d’Alcanar Platja. 

Bort va convidar a “les famílies a participar” tot indicant que “els menuts ho agrairien en un futur”. Tot i que la jornada va començar a les 10 h del matí, els diferents participants es van poden sumar a l’acció en qualsevol moment. L’Ajuntament va proveir als participants guants de làtex i bosses de brossa. També va facilitar contenidors i punts de recollida, sota la coordinació de Jordi Bort Bort, que també és el regidor de Governació. 

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -