14.3 C
Amposta

L’ACA adjudica les obres per a millorar el sanejament d’Alfara de Carles, al Baix Ebre

Els treballs, amb un pressupost proper als 235.000 euros, consistiran en construir un nou col·lector que permeti transportar part de les aigües residuals generades en aquesta localitat fins a la depuradora

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per a millorar el sanejament de les aigües residuals d’Alfara de Carles, al Baix Ebre, amb un pressupost proper als 235.000 euros. Aquest municipi disposa d’una depuradora, amb un cabal de disseny de 115 m3/dia equivalent a una població de 383 habitants, i dos col·lectors de prop d’un quilòmetre conjunt de longitud que recullen les aigües residuals generades en el municipi i les transporten fins a la depuradora.

Els treballs de millora es concentraran en un d’aquests col·lectors, concretament el que transcorre en paral·lel al barranc del Llop, al sud del municipi, substituint-lo per una nova conducció de prop de 440 metres de longitud. La canonada tindrà un traçat paral·lel a l’actual, serà més estable i segura, disposant de dos sobreeixidors per derivar l’excés d’aigües pluvials al torrent.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -